Welcome to GM Remy Lounge,

You have found the secret button!

Website by GM Remy, together lets bring games & esports one step further

Image Alt

FAQ

GM tu ape?

GM maksud dia Game Master.

Saya ada masaalah topup?

Untuk isu berkaitan Pembayaran Free Fire
Sila klik pautan ini https://bit.ly/2Y0RVym sila berikan butir-butir seperti di bawah untuk perkhidmatan pelanggan:
1. Masa dan tarikh topup
2. Nombor resit
3. Berapa banyak pembelianberlian
4. Kaedah pembayaran

Jika pautan di atas tidak berjaya, atau anda tidak tahu caranya untuk mendaftarkan ID di Garena, anda boleh report melalui masuk ke dalam game kemudian tekan pada tombol setting dan kemudian klik pada tombol Customer Service
Game > Setting > Customer Service.

Saya nak report teaming/hacking/abusing bug!

Untuk melaporkan hack, bug, teaming atau sama waktu dengan nya sila upload dan pos kan laporan anda di kumpulan facebook kami https://www.facebook.com/groups/FreeFireMY/.

Nak diamond bleh?!

GM pun kalau nak diamond kene beli.

Bagitau la update apa lepas ni

Sila semak halaman Facebook kami untuk maklumat lanjut mengenai kemas kini terbaru https://www.facebook.com/FreeFireSea

Kami tidak akan membocorkan sebarang perkembangan atau ciri masa depan Free Fire dan satu-satunya sumber yang boleh dipercayai adalah https://www.facebook.com/FreeFireSea
.

Saya ada request!

Sila klik bahagian komen di sini dan hantarkan permintaan anda http://www.gmremy.ga/p/request.html .

Nape akaun saya takdak luck!

Teruskan mencuba nasib, ramai dah berjaya!.

Nape FF ada auto aim!

Sebab phone takdak mouse, susah nak aim dan biasanya mobile based game akan ada autoaim.

Bila nak fix bug/hack !

Biasanya akan fix selepas kami menemui bug berkenaan.

Saya lag teruk

LAG ISSUE TOLONG DOWNLOAD APPS DIBAWAH
https://drive.google.com/file/d/downloadni

KEMUDIAN tolong masukkan ip ini : 150.109.10.66
dan screenshot seperti gambar dibawah

Kerjasama anda amat berharga supaya kami dapat membuat siasatan dengan lebih baik dan cuba untuk memperbaiki masaalah ini

Data yang kami perlukan dari anda adalah seperti berikut

Screenshot :
UID :
Location : (Kuala Lumpur/Perak/Johor/Sabah/Kedah etc etc)
Network : Wifi/4G/3G DAN Maxis/umobile/unifi
Ping in the past :
Ping now :

Post aduan korang kat comment section kat sini https://www.facebook.com/postkatsini.

Saya kehilangan akaun guest saya selepas update / reinstall?

Sekiranya anda kehilangan akaun GUEST/TETAMU (gambar kepala orang), hanya untuk akaun guest/tetamu, akaun terikat(binded) yang telah terikat kepada FB atau VK tidak akan dilayan
Sila gunakan pautan di bawah, pilih bahasa anda dan baca artikel dan isi borang tersebut
http://www.gmremy.ga/recover.

Akaun saya kene curi/hack?

Try dapatkan balik akaun korang menggunakan link ni
fb.com/recovery atau fb.com/hacked
Kalau dua2 link diatas tak berjaya, harapan terakhir korang ialah support team facebook
contact facebook here https://www.facebook.com/helpme

Akaun ff korang dah lekat kat facebook, kalau ada isu dengan akaun social media korang GM tak cukup power nak tolong dapatkan balik, kene jugak mintak support team social media tu tolong korang!